MATTA obtine certificarea ISO 9001

Dupa un proces de auditare sustinut pe o perioada de peste un an, Asociatia malaneziana a agentilor de turism si a tur operatorilor (Malaysian Association of Tour and Travel Agents -MATTA) a obtinut certifcarea ISO 9001:2008 (sistem de management al calitatii).

MATTA este prima asociatia a operatorilor din turism care obtine certificarea ISO.

Presedintele asociatiei, domnul Datuk Mohd Khalid Harun, a declarat ca obtinerea certificarii ofera mai multa incredere partenerilor de afaceri existenti si potentiali in capacitatea MATTA de a oferi servicii calitative.

“De asemenea, certificarea asigura faptul ca MATTA se ridica la nivelul exigentelor celor 2800 de membri in ceea ce priveste calitatea, avand in vedere ca trebuie sa muncim mult pentru a ne pastra standardele din moment ce vom fi auditati anual pentru a confirma certificarea” a declarat domnul Datuk Mohd Khalid Harun cu ocazia ceremoniei de prezentare a certificatului ISO.

El a declarat in continuare ca acest eveniment va crea un model pentru toti agentii de turism si tur-operatorii referitor la imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite.

“Doar cu ajutorul standandardelor imbunatatite industria noastra se va dezvolta si va atinge cele mai inalte culmi, contribuind astfel la cresterea economiei” a declarat acesta.

Domnul Datuk Mohd Khalid Harun a primit certificatul din partea doamnei Christina Chan, manager de departament din cadrul firmei auditoare SGS (M) Sdn Bhd.

Domnul director general K.H. Tan, reprezentant al firmei Cambridge Consultants, companie care a ajutat la auditarea pentru obtinerea cartificarii ISO, a declarat ca MATTA corespunde cerintelor standardului, in mod special in domeniile legate de management si operatiuni.

“A fost un proces complex si detaliat care a necesitat peste un an pentru a fi finalizat” a declarat acesta. (thestar.com.my)

Comments are closed.