Fabricant de membrane durabile obtine certificatul calitatii

Cooley Group castiga certificarea ISO 9001:2008 pentru calitate

7 noiembrie 2012. Cooley Group, un proiectant si fabricant mondial de membrane durabile de inalta performanta, a devenit o organizatie certificata in conformitate cu standardul international ISO 9001:2008.

Certificarea reprezinta un standard international al calitatii elaborat de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), o federatie mondiala alcatuita din organismele nationale de standardizare reprezentand 164 tari din intreaga lume.

Dan Dwight, presedintele Cooley Group, si-a exprimat entuziasmul fata de primirea certificarii ISO, declarand: “Compania noastra are o istorie de 85 ani de performante dovedite, iar acum suntem incantati sa le oferim clientilor nostri un standard superior al calitatii.”

“Certificarea ISO 9001 este o dovada in plus a angajamentului asumat de Cooley in privinta celor mai ridicate standarde ale productiei, care vin in sprijinul efortului nostru de a ne extinde global.”

Standardul ISO 9001:2008 pune la dispozitie un cadru testat sistematic dedicat gestionarii proceselor de productie dintr-o companie. Acesta identifica pasii care conduc la obtinerea unei performante constante si a eficientei operationale. Cel mai important obiectiv al certificarii ISO este imbunatatirea continua prin intermediul utilizarii auditurilor interne si externe si al documentarii proceselor.
Pentru mai multe informatii, vizitati www.cooleygroup.com.

Comments are closed.