EPPCO – certificare pentru sistem de management integrat

Compania a obtinut certificarile ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001

24 octombrie 2012. EPPCO International Limited (EIL), o sucursala a Emirates National Oil Company (ENOC), a primit o tripla certificare de la Lloyd’s Register Quality Assurance, un reputat organism de certificare al sistemelor de management.

Cele trei certificari i-au fost acordate EIL pentru sistemul sau de management integrat, conceput pentru a-si dezvolta o strategie eficace in privinta mediului, sanatatii, securitatii si calitatii. EIL a primit certificarile ISO 9001 pentru sistemul de management al calitatii, ISO 14001 pentru sistemul de management al mediului si OHSAS 18001 pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale.

“Suntem onorati sa primim aceste distinctii de la Lloyd’s Register Quality Assurance. Ele ne scot in evidenta daruirea de care dam dovada in promovarea celor mai bune practici ale mediului, sanatatii, calitatii si sigurantei si in adoptarea unor proceduri mai eficiente, care ne imbunatatesc performanta”, a declarat Nabeel Abdul Kareem, directorul general al EPPCO International Limited. “Aceste aprecieri ne reflecta atentia pe care o acordam maximizarii satisfactiei clientilor si respectarii mediului inconjurator, ca si prioritatea pe care o acordam sanatatii si sigurantei.”

“Le multumim tuturor angajatilor nostri care au fost implicati in mod activ in obtinerea acestei reusite. Avem incredere ca abordarea noastra integrata va creste si mai mult eficienta operatiunilor noastre si ne va ajuta sa crestem ca organizatie,” a adaugat Kareem.

In timpul ceremoniei care a avut loc cu ocazia acordarii certificarilor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001, membrii echipei care au fost implicati in procesul de certificare au primit suveniruri; lor li s-au alaturat reprezentanti ai Horizon Terminals Limited, Chevron si ai departamentului de calitate, mediu, sanatate si securitate din cadrul companiei ENOC.

Strategia de management integrat face parte dintr-un demers mai amplu pe care EIL il urmeaza pentru a promova operatiunile sigure si fiabile si pentru a indeplini nevoile crescande de energie ale emiratului Dubai si ale emiratelor de nord. ENOC participa in mod regulat la ateliere care au ca tema conformitatea cu cerintele internationale privind sanatatea si securitatea in munca, mediul si calitatea produselor si serviciilor si incurajeaza, de asemenea, imbunatatirea cooperarii din cadrul domeniului sau de activitate. Pentru mai multe informatii, vizitati www.enoc.com.

Comments are closed.