Compania Rocket EMS, distinsa cu certificarea ISO 13485

27 noiembrie 2012. Rocket EMS Inc. a obtinut certificarea ISO 13485:2003. Acest standard recunoscut international atesta caracterul adecvat al sistemului de management al calitatii aplicat de companie pentru proiectarea si fabricarea de dispozitive medicale.

“Certificarea sistemului nostru de management al calitatii, prima oara conform standardelor ISO 9001:2008 si AS 9100C in martie 2012, iar acum conform ISO 13485:2003, demonstreaza angajamentul Rocket de a le furniza produse de o calitate exceptionala clientilor nostri din toate domeniile – medical, aerospatial, telecom, industrial si bunuri de larg consum,” a declarat Michael Kottke, presedintele Rocket EMS.

Principalul obiectiv al standardului ISO 13485 este de a asigura calitatea proceselor care tin de proiectarea, dezvoltarea, productia, instalarea si intretinerea dispozitivelor medicale. ISO 13485 include majoritatea cerintelor standardului ISO 9001, punand accentul pe cerintele de reglementare in masura in care ele se aplica dispozitivelor medicale.

Cu sediul in San Jose, California, Rocket EMS, Inc este o companie infiintata in ianuarie 2011, specializata in serviciile de manufacturare a produselor electronice (de exemplu, circuite imprimate) pentru companiile tehnologice cu crestere rapida. Echipa Rocket EMS este renumita pentru utilizarea celor mai bune tehnologii, echipamente si programe software, un aspect care a ajutat-o sa se diferentieze de concurenta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.rocketems.com.

Comments are closed.